Σεμινάριο μαγειρικής από το American College, μαζί με τον MasterChef Τιμολέων

Oι φοιτητές του American College, θα έχουν τη χαρά να διδαχθούν από το μεγάλο νικητή του MasterChef Greece, Τιμολέων Διαμαντή. Η συνεργασία περιλαμβάνει σειρά σεμιναρίων μαγειρικής, με θέμα «Ελληνικές Παραδοσιακές Τεχνικές στη Σύγχρονη Κουζίνα». Κάθε σεμινάριο θα περιλαμβάνει, θεωρητική επεξήγηση των τεχνικών μαγειρικής και ετοιμασία μια σειράς γευστικών πιάτων.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν 13 Νοεμβρίου στο Cooking Lab της εταιρείας ANCO Catering Equipment Ltd 4μμ-8μμ και 14 Νοεμβρίου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του American College. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός επισκεπτών.

Αξίζει να σημειωθεί πως το American College, λειτουργεί με επιτυχία τη σχολή γαστρονομικών τεχνών με δεκάδες απόφοιτους να εργάζονται σε κορυφαία εστιατόρια και ξενοδοχεία της Κύπρου. Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας διάσημος σεφ συνεργάζεται με το Κολέγιο, αφού στο παρελθόν έχει διδάξει διάσημος Pastry Chef από τη Μάλτα. Ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ του American College, τονίζει πως στόχος του Κολεγίου δεν είναι η στεγνή γνώση μια επιστήμης, αλλά να δοθεί η κατάλληλη έμπνευση και ο ενθουσιασμός, ώστε οι φοιτητές να αγαπήσουν και να προετοιμαστούν κατάλληλα για το επάγγελμα, το οποίο θα τους συνοδεύει στην υπόλοιπη τους ζωή.

Τα σεμινάρια υποστηρίζει η ANCO CATERING EQUIPMENT, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον εξοπλισμό τροφοδοσίας για τον τομέα HoReCa για περισσότερα από 23 χρόνια.

Πηγή: www.ac.ac.cy

0
    0
    Quotation Basket
    Your basket is emptyReturn to Products