4 – 6 February Basic Gelato Course by Carpigiani 9am-4pm

Advance & Basic Gelato courses in Cyprus

It’s Carpigiani week here at ANCO Cooking Lab! Discover all the secrets of preparing the real Italian artisanal Gelato.

ANCO and CARPIGIANI GELATO UNIVERSITY are organizing 3 full-day gelato courses.
The basic course on February 4th and 5th includes:
• Ingredients, production process of gelato
• Preparation of milk based flavours
• Preparation of water based sorbets with fresh fruit
• How to prepare sauces
• Gelato on a stick
• Soft served gelato
• Gelato on a cake

The Advance course on February 6th is dedicated to experienced gelato makers.

The seminars are only for chefs, pastry chefs or gelato-related companies.
LIMITED Number of seats! 🍨 Reserve your seat now at 22421375

Ανακάλυψε όλα τα μυστικά του αυθεντικού ιταλικού gelato

Είσαι σεφ ή ζαχαροπλάστης; Τότε αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε σένα και σε καλεί να ανακαλύψεις όλα τα μυστικά για την προετοιμασία του αυθεντικού Ιταλικού artisanal gelato!
Πώς; Μα φυσικά παρακολουθώντας το ολοήμερο σεμινάριο που διοργανώνει η εταιρεία ANCO σε συνεργασία με το CARPIGIANI GELATO UNIVERSITY.
Στο πλαίσιο των σεμιναρίων 4 και 5 Φεβρουαρίου, οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις βασικές γνώσεις για το gelato:
• τη διαδικασία παραγωγής gelato
• γεύσεις με βάση το γάλα
• sorbet με βάση το νερό και φρέσκα φρούτα
• παρασκευή σάλτσας
• gelato σε ξυλάκι
• gelato σε μορφή κέικ

Το σεμινάριο μάθημα Advance στις 6 Φεβρουαρίου είναι αφιερωμένο σε έμπειρους gelato makers. Τις παρουσιάσεις θα κάνει ο Ιταλός σεφ Andrea De Bellis στο ANCO Cooking Lab.

Κράτησε τη θέση σου τώρα, καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.
Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο 22421375.