Making mulberry

Our friend Chef Demetris Genadiou, visited our Cooking Lab today to formulate the tasteful mulberry sweets for the Mulberry Co. Cyprus.

The end product is the finest of its kind in our island! Currently visitors of Larnaca Airport, Skinny Fox Restaurant, Mouson Bistro Bar in Nicosia and other selected venues can get a taste of the mulberry sweet!

During the day, Chef Demetris tested the drying procedure of Angelo Po FX oven using fresh mulberries.

Chef’s recommendation: mix mulberries with yogurt & fresh nuts for your evening snack meal

Ο φίλος μας Σεφ Δημήτρης Γενναδίου, επισκέφθηκε σήμερα το εργαστήριο μαγειρικής μας για να ετοιμάσει τα γευστικότατα γλυκά μούρων για την Mulberry Co. Cyprus.

Το τελικό προϊόν είναι το καλύτερο του είδους στο νησί μας! Σήμερα οι επισκέπτες του Αεροδρομίου Λάρνακας, του εστιατορίου Skinny Fox, του Mouson Bistro Bar στη Λευκωσία και άλλων επιλεγμένων χώρων μπορούν να δοκιμάσουν το εύγευστο αυτό γλυκό μούρων!

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο Σεφ Δημήτρης εξέτασε τη διαδικασία ξήρανσης του φούρνου Angelo Po FX χρησιμοποιώντας φρέσκα μούρα.

Ο Σεφ συστήνει: αναμείξτε γλυκό μούρων με γιαούρτι & φρέσκα φρούτα για το βραδινό σας σνακ